Fröknäckepizza är verkligen snabbvarianten av pizza! Krispigt, snabbt, enkelt och väldigt gott. Receptet är ett förslag men det är ju lätt att anpassa efter eget tycke och smak. Vill man ha det matigare kan man servera en god sallad med dressing till👏🏻
Kanske en supergod pizzasallad?
Besök mig gärna på Instagram för mer inspiration och recept: @lchfchristine
Sätt ugnen på 200°c
Bred ut tomatpurén på fröknäcket
Fördela ut osten
Hacka skinkan i mindre bitar och skiva oliverna. Fördela ut på pizzan
Krydda med en gnutta oregano.
Grädda i ca 10 min eller tills osten smält helt och fått lite färg. Njut!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°c
Bred ut tomatpurén på fröknäcket
Fördela ut osten
Hacka skinkan i mindre bitar och skiva oliverna. Fördela ut på pizzan
Krydda med en gnutta oregano.
Grädda i ca 10 min eller tills osten smält helt och fått lite färg. Njut!