Fröknäckepizza

star iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon 5 röster - Betygsätt

Fröknäckepizza är verkligen snabbvarianten av pizza! Krispigt, snabbt, enkelt och väldigt gott. Receptet är ett förslag men det är ju lätt att anpassa efter eget…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Fröknäckepizza
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Fröknäckepizza är verkligen snabbvarianten av pizza! Krispigt, snabbt, enkelt och väldigt gott. Receptet är ett förslag men det är ju lätt att anpassa efter eget tycke och smak. Vill man ha det matigare kan man servera en god sallad med dressing till👏🏻
Kanske en supergod pizzasallad?

Besök mig gärna på Instagram för mer inspiration och recept: @lchfchristine

Ingredienser

Mängd1 Portion
 1 dl Riven cheddar eller annan lagrad ost
 2 Skivor rökt skinka
 5 st Gröna oliver

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°c

2

Bred ut tomatpurén på fröknäcket

3

Fördela ut osten

4

Hacka skinkan i mindre bitar och skiva oliverna. Fördela ut på pizzan

5

Krydda med en gnutta oregano.

6

Grädda i ca 10 min eller tills osten smält helt och fått lite färg. Njut!

Fröknäckepizza

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 1.4 / 5. Antal röster: 5

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Riven cheddar eller annan lagrad ost
 2 Skivor rökt skinka
 5 st Gröna oliver

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°c

2

Bred ut tomatpurén på fröknäcket

3

Fördela ut osten

4

Hacka skinkan i mindre bitar och skiva oliverna. Fördela ut på pizzan

5

Krydda med en gnutta oregano.

6

Grädda i ca 10 min eller tills osten smält helt och fått lite färg. Njut!

Fröknäckepizza

Fröknäckepizza

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida