Fru Larssons småbröd

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 8 röster - Betygsätt

Det här är ett LCHF-recept på småbröd som Lilla Fru Larsson har hittat på. Småbröd utan frön i som passar perfekt att ha som bröd…

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Fru Larssons småbröd
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse20 minTillagning20 minTotalt40 min

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på småbröd som Lilla Fru Larsson har hittat på. Småbröd utan frön i som passar perfekt att ha som bröd till en middag, t ex om du äter soppa eller bara vill ha ett bröd vid sidan av. Funkar även perfekt att ha till en buffé.

Beställ ingredienser online till bra pris:

- Kokosmjöl
- Mandelmjöl
- Fiberhusk

Dessa småbröd går utmärkt att frysa in och plocka fram när du väl vill ha en liten bulle/fralla att tugga på.

Recept och bild: Lilla Fru Larsson

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa äggen fluffigt och tillsätt sedan yoghurtkvargen och det smälta smöret.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna, utom sesamfröna. Blanda ner dem i äggvispet.

4

Låt smeten/degen stå och svälla i cirka 10 minuter.

5

Forma 8-9 bullar och lägg på en plåt.

6

Strö lite sesamfrön över.

7

Grädda i cirka 20 minuter tills de har fått fin färg.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.5 / 5. Antal röster: 8

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa äggen fluffigt och tillsätt sedan yoghurtkvargen och det smälta smöret.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna, utom sesamfröna. Blanda ner dem i äggvispet.

4

Låt smeten/degen stå och svälla i cirka 10 minuter.

5

Forma 8-9 bullar och lägg på en plåt.

6

Strö lite sesamfrön över.

7

Grädda i cirka 20 minuter tills de har fått fin färg.

Fru Larssons småbröd

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida