Hoppa till innehåll
Open navigation

Fylld köttfärslimpa med italienska smaker

4,25 av 8 röster
Sparat av: st
Fylld köttfärslimpa med italienska smaker
En enkel men god variant av köttfärslimpa.
4,25 av 8 röster
Sparat av: st
Portioner: 6
Författare: Johan

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.Lägg ut baconet i formen (väldigt effektfullt att fläta den).Blanda samman allt utom fetaosten och tomaterna.Forma en rulle på baconet.Gör ett rejält dike i rullen och fyll med osten och tomaterna. Tryck sedan igen diket så fyllningen blir instängd i rullen.Linda i baconet. Se till att skarvarna hamnar under rullen.Ställ in i ugnen i en timme. Lägg lite smör runtomkring och häll på lite soya. Ös under tiden den är i ugnen.Jag gjorde en sås på skyn och creme fraiche som fick koka ner till önskad konsistens. Serverade sedan med blomkålsmos.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg