Antagligen den enklaste möjliga förrätten.
Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.
Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.
Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.
Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.
Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.