Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Antagligen den enklaste möjliga förrätten.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Beskrivning - Information

Antagligen den enklaste möjliga förrätten.

Kategori
ANNONS

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 4 skivor Parmaskinka eller dylikt
 1 st Färskost. Denna är med smak av kantarell.
 4 msk Kapris
 Mörk balsamico
 Rapsolja
ANNONS

 

Gör så här:

1

Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.

Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.

Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 skivor Parmaskinka eller dylikt
 1 st Färskost. Denna är med smak av kantarell.
 4 msk Kapris
 Mörk balsamico
 Rapsolja

Instruktioner

1

Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.

Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.

Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.

Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida