Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico

Inga röster än
Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico

Antagligen den enklaste möjliga förrätten.

Total tid: 10 minuter
Portioner: 4
Författare: Johan

Ingredienser

Instruktioner

  • Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg