Gin basil smash är en otroligt fräsch och god drink som normalt sett innehåller en hel del kolhydrater med tanke på sockerlagen.
Men, här på LCHF-arkivet så gör vi om drinkarna till mer LCHF-vänliga drinkar.
Så, om du är sugen på en god drink, då ska du testa denna gin basil smash!
För att göra drinken LCHF-vänlig så använder jag mig av en egengjord sockerfri sockerlag.
Börja med att muddla (krossa försiktigt och mjukt) basilikan i botten av en shaker. Har du inte en shaker, så ta något annat som du kan sätta lock på och skaka.
Lägg sedan ner mycket is i shakern och tillsätt övriga ingredienser.
Sätt på locket och skaka som bara den, för kung och fosterland! 🙂
Sila upp i ett fint glas. Antingen tar du ett cocktailglas som på bilden eller kanske ett tumbler-glas istället.
Om du vill ha krossad is i eller inte, det är en smaksak.
Garnera med lite färsk basilika och njut!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att muddla (krossa försiktigt och mjukt) basilikan i botten av en shaker. Har du inte en shaker, så ta något annat som du kan sätta lock på och skaka.
Lägg sedan ner mycket is i shakern och tillsätt övriga ingredienser.
Sätt på locket och skaka som bara den, för kung och fosterland! 🙂
Sila upp i ett fint glas. Antingen tar du ett cocktailglas som på bilden eller kanske ett tumbler-glas istället.
Om du vill ha krossad is i eller inte, det är en smaksak.
Garnera med lite färsk basilika och njut!