Ginas frasigt panerade kyckling

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Efter en tid på LCHF blir man definitivt sugen på panerad mat. Efter många försök, har jag nu hittat det ultimata sättet att få en…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Ginas frasigt panerade kyckling
ANNONS
Profilbild för i Ginas kökSkaparei Ginas kökFörberedelse15 minTillagning30 minTotalt45 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Efter en tid på LCHF blir man definitivt sugen på panerad mat. Efter många försök, har jag nu hittat det ultimata sättet att få en knaprig panering som funkar både på kött och kyckling.

Jag finns också på Instagram: @ginas_lechef (på engelska) samt på Facebook: LCHF - i Ginas kök (recepten på finska).

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 st ägg
 0,50 dl mandelmjöl
 0,50 dl pofiber
 1 dl ostpulver (ex. grana padano eller parmesan)Kallas även Paesano. Riven och torkad ost.
 1 nypa salt

 

Gör så här:

1

Slå äggen med en gaffel i en djup tallrik. Tillsätt lite salt och peppar.

2

Blanda i en annan tallrik mjöl, pofiber, ost och kryddor (blandningsmått; 1 del mandelmjöl, 1 del pofiber och 2 delar ostpulver).

3

Doppa kycklingfilén i ägget och sedan i mjölblandningen.

4

Stek i smör eller olja på medelvärme tills knaprig färg.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st ägg
 0,50 dl mandelmjöl
 0,50 dl pofiber
 1 dl ostpulver (ex. grana padano eller parmesan)Kallas även Paesano. Riven och torkad ost.
 1 nypa salt

Instruktioner

1

Slå äggen med en gaffel i en djup tallrik. Tillsätt lite salt och peppar.

2

Blanda i en annan tallrik mjöl, pofiber, ost och kryddor (blandningsmått; 1 del mandelmjöl, 1 del pofiber och 2 delar ostpulver).

3

Doppa kycklingfilén i ägget och sedan i mjölblandningen.

4

Stek i smör eller olja på medelvärme tills knaprig färg.

Ginas frasigt panerade kyckling

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida