Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ginas frasigt panerade kyckling

Inga röster än
Skapat: 19 mars, 2022
Senast ändrat: 1 april, 2024
Ginas frasigt panerade kyckling

Efter en tid på LCHF blir man definitivt sugen på panerad mat. Efter många försök, har jag nu hittat det ultimata sättet att få en knaprig panering som funkar både på kött och kyckling.

Jag finns också på Instagram: @ginas_lechef (på engelska) samt på Facebook: LCHF – i Ginas kök (recepten på finska).

Total tid: 45 minuter
Servings: 4
Author: i Ginas kök

Ingredienser

Instruktioner

  • Slå äggen med en gaffel i en djup tallrik. Tillsätt lite salt och peppar.
  • Blanda i en annan tallrik mjöl, pofiber, ost och kryddor (blandningsmått; 1 del mandelmjöl, 1 del pofiber och 2 delar ostpulver).
  • Doppa kycklingfilén i ägget och sedan i mjölblandningen.
  • Stek i smör eller olja på medelvärme tills knaprig färg.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.