Efter en tid på LCHF blir man definitivt sugen på panerad mat. Efter många försök, har jag nu hittat det ultimata sättet att få en knaprig panering som funkar både på kött och kyckling.
Jag finns också på Instagram: @ginas_lechef (på engelska) samt på Facebook: LCHF - i Ginas kök (recepten på finska).
Blanda i en annan tallrik mjöl, pofiber, ost och kryddor (blandningsmått; 1 del mandelmjöl, 1 del pofiber och 2 delar ostpulver).
Doppa kycklingfilén i ägget och sedan i mjölblandningen.
Stek i smör eller olja på medelvärme tills knaprig färg.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda i en annan tallrik mjöl, pofiber, ost och kryddor (blandningsmått; 1 del mandelmjöl, 1 del pofiber och 2 delar ostpulver).
Doppa kycklingfilén i ägget och sedan i mjölblandningen.
Stek i smör eller olja på medelvärme tills knaprig färg.