Vörtbröd till julbordet är det många som vill baka, och det är många som väljer att krydda det med vörtmix som man kan köpa i butik. Det man kanske inte vet om är att det innehåller gluten och gluten är något man strävar efter att utesluta i så stor grad som möjligt inom LCHF.
Sötningen kan du utesluta om du vill. Annars kan du använda sötningsmedel, björksocker eller om din kost tillåter det, honung.
Den här mängden krydda räcker till ett bröd.
Därför så är det bättre att göra en egen vörtkrydda och här har du en helt glutenfri vörtmix tack vare Åse på 56kilo.
Recept: Åse
Blanda ihop alla ingredienser och använd när du ska baka ditt vörtbröd.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop alla ingredienser och använd när du ska baka ditt vörtbröd.