Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Glutenfri vörtmix (hemgjord)

Inga röster än
Skapat: 6 december, 2015
Senast ändrat: 1 april, 2024
Glutenfri vörtmix (hemgjord)

Vörtbröd till julbordet är det många som vill baka, och det är många som väljer att krydda det med vörtmix som man kan köpa i butik. Det man kanske inte vet om är att det innehåller gluten och gluten är något man strävar efter att utesluta i så stor grad som möjligt inom LCHF.

Sötningen kan du utesluta om du vill. Annars kan du använda sötningsmedel, björksocker eller om din kost tillåter det, honung.

Den här mängden krydda räcker till ett bröd.

Därför så är det bättre att göra en egen vörtkrydda och här har du en helt glutenfri vörtmix tack vare Åse på 56kilo.

Recept: Åse

Total tid: 6 minuter
Servings: 1
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser och använd när du ska baka ditt vörtbröd.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.