Hoppa till innehåll
Open navigation

Glutenfritt pitabröd

3,88 av 8 röster
Sparat av: st
Glutenfritt pitabröd
Det här är ett naturligt glutenfritt pitabröd som är otroligt snabbt att göra då man bakar av det i mikron och det tar inte mer än två minuter.Smaksätt brödet om du vill, t ex med vitlökspulver eller bara lite salt.Funkar kanon om du äter LCHF/lågkolhydratkost.Recept och bild: Heysam
Total tid: 7 minuter
Portioner: 1
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser och låt svälla i 5 minuter.
  • Ta en tallrik och placera ett bakplåtspapper på det och forma brödet på det. Brödet kommer att svälla lite så det går att göra relativt tunt.
  • Mikra brödet på full effekt i cirka 2 minuter.
  • Ta ut och låt svalna.
  • Om du vill ha lite färg och mer yta på brödet kan du steka det i lite olivolja sedan.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg