Glutenfritt pitabröd
Skapat:
24 april, 2016
Senast ändrat:
11 mars, 2024

0
Innehåll
Det här är ett naturligt
glutenfritt pitabröd som är otroligt snabbt att göra då man bakar
av det i mikron och det tar inte mer än två minuter. Smaksätt
brödet om du vill, t ex med vitlökspulver eller bara lite salt. Funkar kanon om du äter
LCHF/lågkolhydratkost. Recept och bild: Heysam
Total tid:
7 minuter
Servings: 1
Ingredienser
- 1 dl mandelmjöl
- 1 st äggvita
- 5 msk mjölk
- 1 msk fiberhusk
- 0,25 tsk bakpulver
Instruktioner
- Blanda ihop samtliga ingredienser och låt svälla i 5 minuter.
- Ta en tallrik och placera ett bakplåtspapper på det och forma brödet på det. Brödet kommer att svälla lite så det går att göra relativt tunt.
- Mikra brödet på full effekt i cirka 2 minuter.
- Ta ut och låt svalna.
- Om du vill ha lite färg och mer yta på brödet kan du steka det i lite olivolja sedan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Smaklösa och svällde inte ett dugg i micron :/