Glutenfritt pitabröd

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 8 röster - Betygsätt

Det här är ett naturligt glutenfritt pitabröd som är otroligt snabbt att göra då man bakar av det i mikron och det tar inte mer…

Läs mer 0 kommentarer
Glutenfritt pitabröd
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

Beskrivning - Information

Det här är ett naturligt glutenfritt pitabröd som är otroligt snabbt att göra då man bakar av det i mikron och det tar inte mer än två minuter.

Smaksätt brödet om du vill, t ex med vitlökspulver eller bara lite salt.

Funkar kanon om du äter LCHF/lågkolhydratkost.

Recept och bild: Heysam

Kategori

Ingredienser

Mängd1 Portion

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt svälla i 5 minuter.

3

Ta en tallrik och placera ett bakplåtspapper på det och forma brödet på det. Brödet kommer att svälla lite så det går att göra relativt tunt.

5

Mikra brödet på full effekt i cirka 2 minuter.

7

Ta ut och låt svalna.

9

Om du vill ha lite färg och mer yta på brödet kan du steka det i lite olivolja sedan.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.9 / 5. Antal röster: 8

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt svälla i 5 minuter.

3

Ta en tallrik och placera ett bakplåtspapper på det och forma brödet på det. Brödet kommer att svälla lite så det går att göra relativt tunt.

5

Mikra brödet på full effekt i cirka 2 minuter.

7

Ta ut och låt svalna.

9

Om du vill ha lite färg och mer yta på brödet kan du steka det i lite olivolja sedan.

Glutenfritt pitabröd

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida