Goda småkakor!

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 15 röster - Betygsätt

Goda småkakor! För bästa resultat: låt degen ligga i kylen över natten innan du formar degen till kakor. Perfekt för dig som äter lchf eller…

Läs mer 3 kommentarer Skriv ut
Goda småkakor!
ANNONS
Profilbild för Agnes Skeppstedt MatteiSkapareAgnes Skeppstedt MatteiFörberedelse10 minTillagning12 minTotalt22 min

Beskrivning - Information

Goda småkakor! För bästa resultat: låt degen ligga i kylen över natten innan du formar degen till kakor.
Perfekt för dig som äter lchf eller keto och vill kunna gotta till det till kaffet lite.

Besök gärna min instagram: agnessmattei för fler recept!

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd7 Portioner
 2,50 deciliter Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 Lite salt
 0,75 dl Rumstempererat smör
ANNONS

 

Gör så här:

1

Värm ugnen till 175 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna.

3

Tillsätt smöret och blanda, med hjälp av händerna, tills det inte längre finns klumpar kvar av smöret.

4

Forma degen till 7-10 små kakor. Placera kakorna på en plåt med bakplåtspapper.

5

Baka i ugnen 8-12 minuter eller tills kakorna fått en fin färg. Låt svalna på plåten.

6

Valfritt: doppa kakorna i sockerfri smält choklad och toppa med rostade, hackade hasselnötter.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.9 / 5. Antal röster: 15

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2,50 deciliter Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 Lite salt
 0,75 dl Rumstempererat smör

Instruktioner

1

Värm ugnen till 175 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna.

3

Tillsätt smöret och blanda, med hjälp av händerna, tills det inte längre finns klumpar kvar av smöret.

4

Forma degen till 7-10 små kakor. Placera kakorna på en plåt med bakplåtspapper.

5

Baka i ugnen 8-12 minuter eller tills kakorna fått en fin färg. Låt svalna på plåten.

6

Valfritt: doppa kakorna i sockerfri smält choklad och toppa med rostade, hackade hasselnötter.

Goda småkakor!
Profilbild för Agnes Skeppstedt Mattei

Recept av: Agnes Skeppstedt Mattei

Visa alla recept från Agnes Skeppstedt Mattei Hemsida
ANNONS

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida