Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Gräddstuvade grönsaker

5 av 3 röster
Gräddstuvade grönsaker

Det här är ett tillbehör som är otroligt snabbt att laga till och går att variera i stort sett hur mycket som helst.

Jag valde att använda mig av champinjoner, lök, purjolök, blomkål och färsk vitkål. Hade jag haft lite paprika hemma hade jag slängt i det för att få lite färg med.

Ett LCHF-recept som är otroligt enkelt men gott!

Total tid: 20 minuter
Portioner: 2
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär upp alla grönsaker och fräs på den i en stekpanna i lite olivolja eller smör tillsammans med vitlöken som du har skivat.
  • Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.
  • Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.
  • Servera direkt och njut!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg