Gräddstuvade grönsaker
3
Innehåll
Det här är ett tillbehör som är otroligt snabbt att laga till och går att variera i stort sett hur mycket som helst.
Jag valde att använda mig av champinjoner, lök, purjolök, blomkål och färsk vitkål. Hade jag haft lite paprika hemma hade jag slängt i det för att få lite färg med.
Ett LCHF-recept som är otroligt enkelt men gott!
Total tid:
20 minuter
Portioner: 2
Ingredienser
- 400 g blandade grönsaker
- 10 g vitlök
- 2 dl Grädde
- 1 msk koncentrerad grönsaksfond
- 1 nypa nymalen svartpeppar
- 1 tsk sambal oelek
Instruktioner
- Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.
- Servera direkt och njut!
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!