Gräddstuvade grönsaker

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Det här är ett tillbehör som är otroligt snabbt att laga till och går att variera i stort sett hur mycket som helst. Jag valde…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Gräddstuvade grönsaker
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Beskrivning - Information

Det här är ett tillbehör som är otroligt snabbt att laga till och går att variera i stort sett hur mycket som helst.

Jag valde att använda mig av champinjoner, lök, purjolök, blomkål och färsk vitkål. Hade jag haft lite paprika hemma hade jag slängt i det för att få lite färg med.

Ett LCHF-recept som är otroligt enkelt men gott!

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 400 g Blandade grönsaker
 10 g Vitlök
 1 nypa Svartpeppar

Gör så här:

1

Skär upp alla grönsaker och fräs på den i en stekpanna i lite olivolja eller smör tillsammans med vitlöken som du har skivat.

2

Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.

3

Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.

4

Servera direkt och njut!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Blandade grönsaker
 10 g Vitlök
 1 nypa Svartpeppar

Instruktioner

1

Skär upp alla grönsaker och fräs på den i en stekpanna i lite olivolja eller smör tillsammans med vitlöken som du har skivat.

2

Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.

3

Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.

4

Servera direkt och njut!

Gräddstuvade grönsaker

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida