Det här är ett tillbehör som är otroligt snabbt att laga till och går att variera i stort sett hur mycket som helst.
Jag valde att använda mig av champinjoner, lök, purjolök, blomkål och färsk vitkål. Hade jag haft lite paprika hemma hade jag slängt i det för att få lite färg med.
Ett LCHF-recept som är otroligt enkelt men gott!
Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.
Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.
Servera direkt och njut!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.
Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.
Servera direkt och njut!