Perfekta bars att ta med sig på bussen, tåget, flyget osv. Mättande och smaskigt!
Funkar kanon för dig som äter LCHF/lowcarb/keto/lågkolhydratskost.
Testa dig fram bland olika nötter och fröer och tänk på att mängden kolhydrater kan variera väldigt mycket beroende på vad du väljer för ingredienser.
- Beställ kokosflingor här!
- Beställ kokosfett här!
- Beställ sötmandel här!
Lägg alla ingredienser i en mixer. Jag brukar använda mandel, sesamfrön, solrosfrön, pumpafrön och hasselnötter.
Kör den försiktigt med pulserande varv så att nötterna och fröna inte blir för finhackat. Det ska finnas tuggmotstånd kvar!
Bred ut röran i en medelstor form (ca. 20 x 30 cm).
Grädda i ugnen i 180 grader till mixen fått en gyllene färg.
Om man vill kan man smälta mörk choklad (minst 70%) och ringla över barsen.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Lägg alla ingredienser i en mixer. Jag brukar använda mandel, sesamfrön, solrosfrön, pumpafrön och hasselnötter.
Kör den försiktigt med pulserande varv så att nötterna och fröna inte blir för finhackat. Det ska finnas tuggmotstånd kvar!
Bred ut röran i en medelstor form (ca. 20 x 30 cm).
Grädda i ugnen i 180 grader till mixen fått en gyllene färg.
Om man vill kan man smälta mörk choklad (minst 70%) och ringla över barsen.