Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Riktigt enkel förrätt. Går även att smörsteka sparrisen. Här lönar det sig att använda bra råvaror.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Grillad sparris med parmesanspån och balsamico
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Riktigt enkel förrätt. Går även att smörsteka sparrisen. Här lönar det sig att använda bra råvaror.

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 Sparris
 Olivolja med karaktär
 Grovmalen svartpeppar

 

Gör så här:

1

Grilla eller stek sparrisen.
Hyvla på stora spån av parmesan.
Ringla över olivolja och skvätt på balsamico. Avsluta med flingsalt och pepparn.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 Sparris
 Olivolja med karaktär
 Grovmalen svartpeppar

Instruktioner

1

Grilla eller stek sparrisen.
Hyvla på stora spån av parmesan.
Ringla över olivolja och skvätt på balsamico. Avsluta med flingsalt och pepparn.

Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida