Jag älskar att försöka komma på goda tillbehör som man kan ha till grillat. Dessa ostfyllda champinjoner är superenkla att tillaga och du grillar de samtidigt som allt annat som skall på grillen.
Man kan dessutom variera smaken i mängder genom att blanda ner annat i fyllningen, t ex oliver, soltorkade tomater, fetaost eller något annat skoj som du kommer på.
Putsa svamparna så det inte finns någon grus på dem.
Bryt loss foten och gröp ur lite av innehållet i hatten med en liten sked så att hålet blir lite större.
Fyll hattarna med fyllningen.
Grilla på direkt värme med fyllningen uppåt hela tiden tills det att osten har smält och svampen fått lite fin färg.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Putsa svamparna så det inte finns någon grus på dem.
Bryt loss foten och gröp ur lite av innehållet i hatten med en liten sked så att hålet blir lite större.
Fyll hattarna med fyllningen.
Grilla på direkt värme med fyllningen uppåt hela tiden tills det att osten har smält och svampen fått lite fin färg.