Hoppa till innehåll
Open navigation

Grillade ostfyllda champinjoner

4,50 av 4 röster
Sparat av: st
Grillade ostfyllda champinjoner
Jag älskar att försöka komma på goda tillbehör som man kan ha till grillat. Dessa ostfyllda champinjoner är superenkla att tillaga och du grillar de samtidigt som allt annat som skall på grillen. Man kan dessutom variera smaken i mängder genom att blanda ner annat i fyllningen, t ex oliver, soltorkade tomater, fetaost eller något annat skoj som du kommer på.
4,50 av 4 röster
Sparat av: st
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Putsa svamparna så det inte finns någon grus på dem.
  • Bryt loss foten och gröp ur lite av innehållet i hatten med en liten sked så att hålet blir lite större.
  • Finhacka fötterna från svampen och blanda ihop med färskost, smetana, rödlök och ost. Salta och peppra lite.
  • Fyll hattarna med fyllningen.
  • Grilla på direkt värme med fyllningen uppåt hela tiden tills det att osten har smält och svampen fått lite fin färg.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg