Grillmarinad #1

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är en riktigt god grillmarinad som är lchf-vänlig. Ketchupen som jag använt mig av är Felix steviasötade ketchup. En marinad som har lite…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Grillmarinad #1
ANNONS
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse2 minTillagning1 minTotalt3 min

Beskrivning - Information

Det här är en riktigt god grillmarinad som är lchf-vänlig.

Ketchupen som jag använt mig av är Felix steviasötade ketchup.

En marinad som har lite hetta, lite syra och sälta i en perfekt balans.

Funkar jättebra till fläskkött, men även till kyckling, nöt och fisk.

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup
ANNONS

Gör så här:

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup

Instruktioner

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Grillmarinad #1

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*Namn
*Email
Hemsida