Grillmarinad #1

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är en riktigt god grillmarinad som är lchf-vänlig. Ketchupen som jag använt mig av är Felix steviasötade ketchup. En marinad som har lite…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Grillmarinad #1
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse2 minTillagning1 minTotalt3 min

Beskrivning - Information

Det här är en riktigt god grillmarinad som är lchf-vänlig.

Ketchupen som jag använt mig av är Felix steviasötade ketchup.

En marinad som har lite hetta, lite syra och sälta i en perfekt balans.

Funkar jättebra till fläskkött, men även till kyckling, nöt och fisk.

ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup
ANNONS

Gör så här:

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup

Instruktioner

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Grillmarinad #1

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida