Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Grönsaksomelett

Inga röster än
Grönsaksomelett

Grönsaksomelett är en av det absolut enklaste och bästa saker som man kan göra om man vill rensa ut kylen lite på ingredienser. Den här typen av omelett gör jag ofta, då det är så lättlagat och gott. På bilden så har jag serverat det med lite tzatziki.

Grönsakerna som jag har i receptet är bara en variant på omelett, du kan fritt välja det du har hemma och svänga ihop din egen rensakylenomelett.

Total tid: 30 minuter
Portioner: 3
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär grönsakerna i lagom stora bitar. Fräs dem i olivoljan. Krydda med lite örtsalt och nymalen svartpeppar.
  • Vispa ihop ägg, grädde och smulad fetaost. Blanda ner lite svartpeppar och den hackade oreganon.
  • Slå på äggsmeten på grönsakerna och rör om lite.
  • Ställ in stekpannan i ugnen på 200 grader tills det att den har stelnat helt.
  • Ta ut och servera direkt.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg