Dessa baconlindade guacamolefyllda kycklingbomber är bara hur sagolikt läckra som helst!
Bacon, guacamole och kyckling, det kan bara inte gå fel! Perfekt om du äter LCHF då det är gott om fett och väldigt lite kolhydrater!
Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
Gröp ur köttet ur avokadon och lägg det i en stor skål.
Dela kycklingbrösten tvärs över så att du slutligen har 8 halvor.
Skär en ficka i varje kycklingbit, men skär inte helt igenom. Fyll med guacamolen. Salta och peppra runt om.Linda in varje kycklingbit i en baconskiva.
Stek kycklingbitarna i smöret och se till att steka dem runt om, även på kanterna.
Ställ in i ugnen i cirka 10 minuter tills det att kycklingen är helt genomstekt.
Ta ut och servera!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
Gröp ur köttet ur avokadon och lägg det i en stor skål.
Dela kycklingbrösten tvärs över så att du slutligen har 8 halvor.
Skär en ficka i varje kycklingbit, men skär inte helt igenom. Fyll med guacamolen. Salta och peppra runt om.Linda in varje kycklingbit i en baconskiva.
Stek kycklingbitarna i smöret och se till att steka dem runt om, även på kanterna.
Ställ in i ugnen i cirka 10 minuter tills det att kycklingen är helt genomstekt.
Ta ut och servera!