Guacamolefyllda kycklingbomber

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Dessa baconlindade guacamolefyllda kycklingbomber är bara hur sagolikt läckra som helst! Bacon, guacamole och kyckling, det kan bara inte gå fel! Perfekt om du äter…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Guacamolefyllda kycklingbomber
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Dessa baconlindade guacamolefyllda kycklingbomber är bara hur sagolikt läckra som helst!

Bacon, guacamole och kyckling, det kan bara inte gå fel! Perfekt om du äter LCHF då det är gott om fett och väldigt lite kolhydrater!

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 Avokados
 0,5 Gul lök (finhackad)
 0,5 Tomat (finhackad)
 2 msk Koriander (färsk och hackad)
 2 msk Saft från lime
 8 st Baconskivor
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (Grovmalen)
 30 g Smör till stekning

 

Gör så här:

1

Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

3

Gröp ur köttet ur avokadon och lägg det i en stor skål.

5

Tillsätt lök, tomat, koriander, limejuice och en nypa salt. Mosa och blanda med en gaffel tills det inte är några större bitar avokado kvar.

7

Dela kycklingbrösten tvärs över så att du slutligen har 8 halvor.

9

Skär en ficka i varje kycklingbit, men skär inte helt igenom. Fyll med guacamolen. Salta och peppra runt om.Linda in varje kycklingbit i en baconskiva.

11

Stek kycklingbitarna i smöret och se till att steka dem runt om, även på kanterna.

13

Ställ in i ugnen i cirka 10 minuter tills det att kycklingen är helt genomstekt.

15

Ta ut och servera!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 Avokados
 0,5 Gul lök (finhackad)
 0,5 Tomat (finhackad)
 2 msk Koriander (färsk och hackad)
 2 msk Saft från lime
 8 st Baconskivor
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (Grovmalen)
 30 g Smör till stekning

Instruktioner

1

Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

3

Gröp ur köttet ur avokadon och lägg det i en stor skål.

5

Tillsätt lök, tomat, koriander, limejuice och en nypa salt. Mosa och blanda med en gaffel tills det inte är några större bitar avokado kvar.

7

Dela kycklingbrösten tvärs över så att du slutligen har 8 halvor.

9

Skär en ficka i varje kycklingbit, men skär inte helt igenom. Fyll med guacamolen. Salta och peppra runt om.Linda in varje kycklingbit i en baconskiva.

11

Stek kycklingbitarna i smöret och se till att steka dem runt om, även på kanterna.

13

Ställ in i ugnen i cirka 10 minuter tills det att kycklingen är helt genomstekt.

15

Ta ut och servera!

Guacamolefyllda kycklingbomber
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida