Gulaschsoppa på älg

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

En värmande soppa i höstmörkret.

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Gulaschsoppa på älg
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse10 minTillagning3 timTotalt3 tim 10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

En värmande soppa i höstmörkret.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron

 

Gör så här:

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron

Instruktioner

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Gulaschsoppa på älg