Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Gulaschsoppa på älg

Inga röster än
Gulaschsoppa på älg

En värmande soppa i höstmörkret.

Total tid: 3 timmar 10 minuter
Portioner: 4
Författare: Johan

Ingredienser

Instruktioner

  • Bryn köttet. Häll över vattnet. Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén. Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder). Mot slutet tillsätts paprikan och persilja. Smaka utav med citronsaft och zest. Servera gärna med en klick smetana i.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg