Gulaschsoppa på älg

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

En värmande soppa i höstmörkret.

Läs mer 2 kommentarer Skriv ut
Gulaschsoppa på älg
ANNONS
Profilbild för JohanSkapareJohanFörberedelse10 minTillagning3 timTotalt3 tim 10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En värmande soppa i höstmörkret.

Kategori

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron

 

Gör så här:

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron

Instruktioner

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Gulaschsoppa på älg

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida