Supergod och läskande sorbet som är enkel att tillaga.
Går att äta direkt men den blir bäst om den får vila i frysen 2 timmar
Häll i alla ingredienserna i en matberedare och kör till önskad struktur.
Ät direkt, eller häll upp i en form och ställ i frysen ett par timmar för att få lite bättre konsistens på sorbeten.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Häll i alla ingredienserna i en matberedare och kör till önskad struktur.
Ät direkt, eller häll upp i en form och ställ i frysen ett par timmar för att få lite bättre konsistens på sorbeten.