Hallonpaj

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 17 röster - Betygsätt

På sommaren när hallonen mognar så kan en god hallonpaj vara bland det bästa som går att göra. Detta är ett recept på just en…

Läs mer 0 kommentarer
Hallonpaj
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning25 minTotalt35 min

Beskrivning - Information

På sommaren när hallonen mognar så kan en god hallonpaj vara bland det bästa som går att göra. Detta är ett recept på just en hallonpaj som är helt anpassad för oss som äter lchf eller keto, dvs med mindre kolhydrater och sockerfri (sötningsmedel istället).

Det funkar lika bra att använda frusna hallon som man tinar om man vill det, men absolut godast blir det med nyplockade färska hallon.

Servera med en god vaniljsås eller lite lättvispad vaniljgrädde.

Kategori,

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 250 g Hallon
 50 g Smör
 2 deciliter Mandelmjöl
 3 msk Sötning (Jag använder Nick's Use Like Sugar)Eller annan motsvarande sötning.
 0,50 tsk Vaniljpulver
Förslag på tillbehör

Gör så här:

1

Har du frusna hallon, börja med att låta de tina.

2

Sätt ugnen på 175 grader (varmluft).

3

Lägg hallonen i botten av en pajform.

Hallonpaj

4

Blanda ihop övriga ingredienser med elvisp eller matberedare. Det ska bli till smulor.

Hallonpaj

5

Fördela smuldegen över hallonen.

Hallonpaj

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 25 minuter tills den har fått en vacker färg.
Ta ut och låt svalna lite.

Hallonpaj

7

Servera sedan med vaniljsås eller lättvispad grädde.

Hallonpaj

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 17

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Hallon
 50 g Smör
 2 deciliter Mandelmjöl
 3 msk Sötning (Jag använder Nick's Use Like Sugar)Eller annan motsvarande sötning.
 0,50 tsk Vaniljpulver
Förslag på tillbehör

Instruktioner

1

Har du frusna hallon, börja med att låta de tina.

2

Sätt ugnen på 175 grader (varmluft).

3

Lägg hallonen i botten av en pajform.

Hallonpaj

4

Blanda ihop övriga ingredienser med elvisp eller matberedare. Det ska bli till smulor.

Hallonpaj

5

Fördela smuldegen över hallonen.

Hallonpaj

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 25 minuter tills den har fått en vacker färg.
Ta ut och låt svalna lite.

Hallonpaj

7

Servera sedan med vaniljsås eller lättvispad grädde.

Hallonpaj

Hallonpaj

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida