Halloumi i airfryer

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 1 röster - Betygsätt

Att tillaga halloumi i airfryer var ett riktigt smidigt och gott sätt att tillaga halloumi, eller grillost på. Normalt sett så brukar jag grilla halloumi,…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Halloumi i airfryer

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse2 minTillagning15 minTotalt17 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Att tillaga halloumi i airfryer var ett riktigt smidigt och gott sätt att tillaga halloumi, eller grillost på.

Normalt sett så brukar jag grilla halloumi, men det är inte alltid man känner för att dra igång grillen för att köra några bitar halloumi, så jag tänkte att det måste ju funka bra att köra i airfryern.

Sagt och gjort.

Resultatet blev toppen!

Jag har testat både med halloumi och med svensk grillost, båda funkade toppen.

Grillost i airfryer

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 Ev. smaksättning
Du behöver
ANNONS

 

Gör så här:

1

Ta ut osten ur förpackningen och torka av den från vatten.

2

Tillsätt eventuell smaksättning om du vill ha det. Det kan vara gott att mala lite svartpeppar på, eller kanske tillsätta lite torkade örter. Dock så måste du i så fall trycka till kryddorna lite så att dom fastnar.

3

Lägg osten i korgen på din airfryer.

Om du vill, så kan du självklart skära den i skivor eller stavar, vilket kan vara en bra idé om du ska äta halloumin som snacks. (Ett tips är att doppa halloumistavar i en Baba ganoush, det är magiskt gott!)

Men, ska du äta osten som en måltid med lite goda tillbehör, då tycker jag att det blir bäst om man kör halloumin i hel bit. Då får du en krispig yta och sedan en mjuk kärna.

4

Tillaga halloumin i airfryern på 200°C i cirka 12-15 minuter. Vänd på osten efter halva tiden ungefär.
Den är klar när den har fått fin färg och krispig yta.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 Ev. smaksättning
Du behöver

Instruktioner

1

Ta ut osten ur förpackningen och torka av den från vatten.

2

Tillsätt eventuell smaksättning om du vill ha det. Det kan vara gott att mala lite svartpeppar på, eller kanske tillsätta lite torkade örter. Dock så måste du i så fall trycka till kryddorna lite så att dom fastnar.

3

Lägg osten i korgen på din airfryer.

Om du vill, så kan du självklart skära den i skivor eller stavar, vilket kan vara en bra idé om du ska äta halloumin som snacks. (Ett tips är att doppa halloumistavar i en Baba ganoush, det är magiskt gott!)

Men, ska du äta osten som en måltid med lite goda tillbehör, då tycker jag att det blir bäst om man kör halloumin i hel bit. Då får du en krispig yta och sedan en mjuk kärna.

4

Tillaga halloumin i airfryern på 200°C i cirka 12-15 minuter. Vänd på osten efter halva tiden ungefär.
Den är klar när den har fått fin färg och krispig yta.

Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida