Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Halloumibröd 2.0

3,92 av 12 röster
Halloumibröd 2.0

Detta är en uppdatering på receptet för mitt populära halloumibröd. Lika enkelt, lika snabbt att baka och fortfarande med väldigt få kolhydrater. MEN fastare, brödigare, mindre äggigt och ännu godare😍 Frys in, rosta, ät som det är eller gör en minilunchpizza vettja.☺️

Besök mig gärna på @lchfchristine för mycket mer inspiration.

Halloumibröd med en klick smör bredvid
Total tid: 20 minuter
Portioner: 8
Författare: @lchfchristine

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)
  • Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet
  • Rör ner de torra ingredienserna i osten
  • Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter
  • Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper
  • Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.
  • Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna
  • Servera och njut!
    Halloumibröd 2.0

Näringsinnehåll

Kolhydrater: 1g
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

1 response to “Halloumibröd 2.0”

3,92 from 12 votes (11 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg