Halloumibröd 2.0

star iconstar iconstar iconstar half iconstar empty icon 11 röster - Betygsätt

Detta är en uppdatering på receptet för mitt populära halloumibröd. Lika enkelt, lika snabbt att baka och fortfarande med väldigt få kolhydrater. MEN fastare, brödigare,…

Läs mer 5 kommentarer Skriv ut
Halloumibröd 2.0 | LCHF-arkivet
ANNONS
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Detta är en uppdatering på receptet för mitt populära halloumibröd. Lika enkelt, lika snabbt att baka och fortfarande med väldigt få kolhydrater. MEN fastare, brödigare, mindre äggigt och ännu godare😍 Frys in, rosta, ät som det är eller gör en minilunchpizza vettja.☺️

Besök mig gärna på @lchfchristine för mycket mer inspiration.

Halloumibröd med en klick smör bredvid

 

Ingredienser

Mängd8 Portioner
 200 g Halloumi
 3 st Medelstora ägg
 1 msk Kokosmjöl
 1,50 tsk Fiberhusk

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)

2

Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet

3

Rör ner de torra ingredienserna i osten

4

Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter

5

Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper

6

Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.

7

Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna

8

Servera och njut!

Halloumibröd 2.0

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 11

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Halloumi
 3 st Medelstora ägg
 1 msk Kokosmjöl
 1,50 tsk Fiberhusk

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)

2

Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet

3

Rör ner de torra ingredienserna i osten

4

Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter

5

Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper

6

Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.

7

Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna

8

Servera och njut!

Halloumibröd 2.0

Halloumibröd 2.0
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida