Halloumibröd (lchf)

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 55 röster - Betygsätt

Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill…

Läs mer 16 kommentarer Skriv ut
Halloumibröd (lchf)
ANNONS
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill ta en macka i farten.

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 200 g halloumi
 3 ägg
 Vallmofrön till topping

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)

2

Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn

3

Vispa upp 3 ägg och blanda med osten

4

Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter

5

Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt

6

Toppa med vallmofrön

7

Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.4 / 5. Antal röster: 55

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g halloumi
 3 ägg
 Vallmofrön till topping

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)

2

Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn

3

Vispa upp 3 ägg och blanda med osten

4

Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter

5

Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt

6

Toppa med vallmofrön

7

Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg

Halloumibröd (lchf)
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/

Kommentarer

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida