Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Halloumifärsbiffar med gräddig tomatsås

Inga röster än
Skapat: 8 februari, 2019
Senast ändrat: 1 april, 2024
Halloumifärsbiffar med gräddig tomatsås

Saftiga färsbiffar med riven halloumi i smeten som ger god sälta och trevlig konsistens.
Den gräddiga tomatsåsen är inte ett måste utan ett förslag på god sås till biffarna.

Total tid: 30 minuter
Servings: 6
Author: Amonazon

Ingredienser

Halloumifärsbiffar

Gräddig tomatsås

Instruktioner

Halloumifärsbiffar

  • Hacka löken fint.
  • Stek löken mjuk i lite smör, låt svalna.
  • Riv halloumin fint.
  • Blanda den svalnade löken och alla de andra ingredienserna till färssmeten.
  • Provstek en liten biff och smaka av om det behövs mer krydda.
  • Stek 12 små eller 6 stora biffar i smör ca 2 minuter per sida.

Gräddig tomatsås

  • Häll alla ingredienserna till tomatsåsen i en kastrull och låt koka ihop på medel värme i 10-15 minuter.
  • Servera biffarna med såsen och valfri sallad till.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.