Saftiga färsbiffar med riven halloumi i smeten som ger god sälta och trevlig konsistens.
Den gräddiga tomatsåsen är inte ett måste utan ett förslag på god sås till biffarna.
Hacka löken fint.
Stek löken mjuk i lite smör, låt svalna.
Riv halloumin fint.
Blanda den svalnade löken och alla de andra ingredienserna till färssmeten.
Provstek en liten biff och smaka av om det behövs mer krydda.
Stek 12 små eller 6 stora biffar i smör ca 2 minuter per sida.
Häll alla ingredienserna till tomatsåsen i en kastrull och låt koka ihop på medel värme i 10-15 minuter.
Servera biffarna med såsen och valfri sallad till.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka löken fint.
Stek löken mjuk i lite smör, låt svalna.
Riv halloumin fint.
Blanda den svalnade löken och alla de andra ingredienserna till färssmeten.
Provstek en liten biff och smaka av om det behövs mer krydda.
Stek 12 små eller 6 stora biffar i smör ca 2 minuter per sida.
Häll alla ingredienserna till tomatsåsen i en kastrull och låt koka ihop på medel värme i 10-15 minuter.
Servera biffarna med såsen och valfri sallad till.
Marianne says:
Svingott!!
LCHF-arkivet says:
Härligt att höra! Tack för återkopplingen!
Jaana Soppela says:
Kul att receptet är för 126 portioner….hur lite får man äta? Haha! Ska prova ikväll detta recept.
Pejvak says:
super gott
Amonazon says:
Kul att du testat och att det smakade bra😋