~V A L B O R G ~
Här har ni tips på en god förrätt att göra till ikväll. Halloumilangos~ jätteenkelt och så gott.
Dessa kan du sen toppa med precis vad du nu känner för, men kaviar, rödlök och smetana är ju en kombo som inte går av hackor.
Titta gärna in på min Instagram för flera goda recept. @Tolis.mat
Riv en förpackning halloumi på det grövsta på rivjärnet.
Tryck ut två stycken plättar och grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 min, eller tills de fått färg.
När de svalnat lägg då på lite créme fraiche, finhackad rödlök, rom, dill och en massa räkor. Jag toppade även med liten riven västerbottensost 👌🏻
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Riv en förpackning halloumi på det grövsta på rivjärnet.
Tryck ut två stycken plättar och grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 min, eller tills de fått färg.
När de svalnat lägg då på lite créme fraiche, finhackad rödlök, rom, dill och en massa räkor. Jag toppade även med liten riven västerbottensost 👌🏻
Ann says:
Gotti