Beskrivning - Information
Detta är en helt gudomlig och löjligt enkel rätt! Välj vilka tillbehör du vill. Jag valde avodako och skagenröra. Passar utmärkt till alla sorters måltider och går snabbt. Måste provas!
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn
Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet
Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.
Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn
Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet
Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.
Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar
Britt-Inger says:
Låter gudomligt! Hur många våfflor får du ut på en halloumi? Jag har tänkt bjuda på varsitt hjärta till förrätt, gissar att det är ganska mäktigt. Fungerar det att låta dem svalna på ett galler medans man gräddar nästa?
LCHF-arkivet says:
Hej!
I receptet står det 2-3 stycken våfflor.
jag skulle tro att det funkar bra att lägga de åt sidan och låta de svalna under tiden man gräddar nästa.
Jorgen Njutbart Torngren says:
Supergott
Sara says:
2-3? Tycker att det står 23 portioner, jag….
LCHF-arkivet says:
Blivit något fel.. nu är det 2 portioner.