Beskrivning - Information
Jag fick tag i lite tonfisk från fiskhandlaren och kände att jag vill göra en god halstrad tonfisk.
Till det så ville jag hålla det mejerifritt, så jag hittade på en otroligt god kapris- och basilikasås.
Sen stekte jag en massa grönsaker till och vips så var det en riktigt god maträtt.
Så, om du får tag i en fin bit tonfisk, så testa att laga detta.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Vi börjar med att göra såsen, så den är klar.
Riv skalet av limen och pressa saften.
Salta och peppra fisken.
Halstra den snabbt på en tokvarm grill, eller i en tokvarm stekpanna. Använd helst grill då du får en helt annan smakbild.
Fisken ska precis bara få lite färg, men fortfarande vara rå i mitten.
Skiva sedan upp tonfisken och servera med såsen och lite goda grönsaker till.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vi börjar med att göra såsen, så den är klar.
Riv skalet av limen och pressa saften.
Salta och peppra fisken.
Halstra den snabbt på en tokvarm grill, eller i en tokvarm stekpanna. Använd helst grill då du får en helt annan smakbild.
Fisken ska precis bara få lite färg, men fortfarande vara rå i mitten.
Skiva sedan upp tonfisken och servera med såsen och lite goda grönsaker till.