Hamburgerdressing

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det finns massor av hamburgerdressingar att välja på ute i butiken som är färdiga, men det är ganska ofta tillsatt en del socker och även…

Läs mer 0 kommentarer
recipe 21064
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Beskrivning - Information

Det finns massor av hamburgerdressingar att välja på ute i butiken som är färdiga, men det är ganska ofta tillsatt en del socker och även en hel del E-ämnen.

Det absolut bästa och godaste är att göra egen hamburgerdressing.

Det här är ett LCHF-recept som inte bara är gott, det är lätt att göra.

Mängden kolhydrater är kanske något över det man strävar efter, men man äter inte mycket mer än ett par matskedar så det blir ganska lite kolhydrater man får i sig.

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 dl Majonnäs
 5 g Vitlök
 2 msk Chilisås
 1 msk Kapris
 1/2 tsk Chiliflakes
 25 g Lök (röd)
 1 msk Persilja (hackad)

Gör så här:

1

Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.

3

Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.

5

Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 dl Majonnäs
 5 g Vitlök
 2 msk Chilisås
 1 msk Kapris
 1/2 tsk Chiliflakes
 25 g Lök (röd)
 1 msk Persilja (hackad)

Instruktioner

1

Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.

3

Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.

5

Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.

Hamburgerdressing

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida