Beskrivning - Information
Det finns massor av hamburgerdressingar att välja på ute i butiken som är färdiga, men det är ganska ofta tillsatt en del socker och även en hel del E-ämnen.
Det absolut bästa och godaste är att göra egen hamburgerdressing.
Det här är ett LCHF-recept som inte bara är gott, det är lätt att göra.
Mängden kolhydrater är kanske något över det man strävar efter, men man äter inte mycket mer än ett par matskedar så det blir ganska lite kolhydrater man får i sig.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.
Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.
Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.
Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.
Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.