Hannah har gjort ett lchf-fröbröd som är väldigt lätt och ser hur otroligt gott ut som helst.
Receptet ger en plåt och hur många bitar du får ut av det är upp till storleken på varje bit.
Hela receptet ger 29 gram kolhydrater.
Recept och bild: Hannah
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop crème fraiche, majonnäs och ägg till en klumpfri smet.
Blanda ner den rivna osten.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ner i smeten.
Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Smeta ut den med en slickepott till lagom storlek, cirka 1 cm tjockt blir bra.
Ställ in mitt i ugnen och grädda cirka 10-12 minuter. Har du inte varmluft kanske du får grädda det lite längre.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop crème fraiche, majonnäs och ägg till en klumpfri smet.
Blanda ner den rivna osten.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ner i smeten.
Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Smeta ut den med en slickepott till lagom storlek, cirka 1 cm tjockt blir bra.
Ställ in mitt i ugnen och grädda cirka 10-12 minuter. Har du inte varmluft kanske du får grädda det lite längre.