Hannahs lättbakade lchf-fröbröd

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Hannah har gjort ett lchf-fröbröd som är väldigt lätt och ser hur otroligt gott ut som helst. Receptet ger en plåt och hur många bitar…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Hannahs lättbakade lchf-fröbröd
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Hannah har gjort ett lchf-fröbröd som är väldigt lätt och ser hur otroligt gott ut som helst.

Receptet ger en plåt och hur många bitar du får ut av det är upp till storleken på varje bit.

Hela receptet ger 29 gram kolhydrater.

Recept och bild: Hannah

Kategori

 

Ingredienser

Mängd10 Portioner
 3 Ägg
 1 nypa Salt
 1,5 msk Majonnäs
 3,5 dl Ost (riven)
 1 dl Solrosfrön
 1 dl Linfrön
 0,5 dl Psylliumfrön (mörka)

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Vispa ihop crème fraiche, majonnäs och ägg till en klumpfri smet.

5

Blanda ner den rivna osten.

7

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ner i smeten.

9

Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Smeta ut den med en slickepott till lagom storlek, cirka 1 cm tjockt blir bra.

11

Ställ in mitt i ugnen och grädda cirka 10-12 minuter. Har du inte varmluft kanske du får grädda det lite längre.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Ägg
 1 nypa Salt
 1,5 msk Majonnäs
 3,5 dl Ost (riven)
 1 dl Solrosfrön
 1 dl Linfrön
 0,5 dl Psylliumfrön (mörka)

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Vispa ihop crème fraiche, majonnäs och ägg till en klumpfri smet.

5

Blanda ner den rivna osten.

7

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ner i smeten.

9

Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Smeta ut den med en slickepott till lagom storlek, cirka 1 cm tjockt blir bra.

11

Ställ in mitt i ugnen och grädda cirka 10-12 minuter. Har du inte varmluft kanske du får grädda det lite längre.

Hannahs lättbakade lchf-fröbröd
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida