Jag hade en del köttfärs i kylen som behövde tillagas och jag funderade på vad jag skulle göra av det som var riktigt enkelt och gott.
Efter lite fundering och koll i kylen, så kom jag fram till något som blev detta receptet på haricots verts och köttfärsfräs.
Det blev riktigt gott!
Om man vill öka på fettet lite så kan man alltid ringla lite god sås över, till exempel tzatziki, srirachamajonnäs eller kanske en baba ganoush.
Bryn köttfärsen i en stor stekpanna. Krydda med lite örtsalt och svartpeppar.
Tillsätt haricots verts och smaksätt med tamarisoja, balsamvinäger, sambal oelek och vitlökspulver.
Låt allt fräsa ett tag till, tills det att alla grönsaker är mjuka.
Smaka av och krydda upp med lite örtsalt och svartpeppar om det behövs.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Bryn köttfärsen i en stor stekpanna. Krydda med lite örtsalt och svartpeppar.
Tillsätt haricots verts och smaksätt med tamarisoja, balsamvinäger, sambal oelek och vitlökspulver.
Låt allt fräsa ett tag till, tills det att alla grönsaker är mjuka.
Smaka av och krydda upp med lite örtsalt och svartpeppar om det behövs.