Hasselbackskyckling med pizzasmak

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 2 röster - Betygsätt

Hasselbackskyckling med pizzasmak är ett supergott LCHF-recept som du lätt svänger ihop på kort tid. Den kräver inte så lång förberedelse och sköter sig själv…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Hasselbackskyckling med pizzasmak
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning20 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Hasselbackskyckling med pizzasmak är ett supergott LCHF-recept som du lätt svänger ihop på kort tid. Den kräver inte så lång förberedelse och sköter sig själv i ugnen sen med.

Serveringstips! Pizzasallad eller vitkålsgratäng

Recept och bild: Proper Tasty

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 7 skivor Salami
 7 skivor Mozzarella
 1 msk Cheddarost (riven)

 

Gör så här:

1

Skär 7 snitt i kycklingen, tvärs över utan att du skär helt igenom.

2

Kleta i lite tomatpuré i varje skåra.

3

Lägg en salamiskiva och en skiva mozzarellaost i varje skåra.

4

Strössla lite riven cheddarost över och toppa med lite oregano.

5

Ställ in i ugnen på 180° och grädda i cirka 20 minuter tills kycklingen är helt genomstekt.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 7 skivor Salami
 7 skivor Mozzarella
 1 msk Cheddarost (riven)

Instruktioner

1

Skär 7 snitt i kycklingen, tvärs över utan att du skär helt igenom.

2

Kleta i lite tomatpuré i varje skåra.

3

Lägg en salamiskiva och en skiva mozzarellaost i varje skåra.

4

Strössla lite riven cheddarost över och toppa med lite oregano.

5

Ställ in i ugnen på 180° och grädda i cirka 20 minuter tills kycklingen är helt genomstekt.

Hasselbackskyckling med pizzasmak
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida