Hasselbackskyckling med pizzasmak är ett supergott LCHF-recept som du lätt svänger ihop på kort tid. Den kräver inte så lång förberedelse och sköter sig själv i ugnen sen med.
Serveringstips! Pizzasallad eller vitkålsgratäng
Recept och bild: Proper Tasty
Skär 7 snitt i kycklingen, tvärs över utan att du skär helt igenom.
Kleta i lite tomatpuré i varje skåra.
Lägg en salamiskiva och en skiva mozzarellaost i varje skåra.
Strössla lite riven cheddarost över och toppa med lite oregano.
Ställ in i ugnen på 180° och grädda i cirka 20 minuter tills kycklingen är helt genomstekt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär 7 snitt i kycklingen, tvärs över utan att du skär helt igenom.
Kleta i lite tomatpuré i varje skåra.
Lägg en salamiskiva och en skiva mozzarellaost i varje skåra.
Strössla lite riven cheddarost över och toppa med lite oregano.
Ställ in i ugnen på 180° och grädda i cirka 20 minuter tills kycklingen är helt genomstekt.