Het limescampi

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här är en underbart god förrätt att bjuda på när du har besök. Om du ändå ska grilla något till huvudrätt så kan du…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Het limescampi
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse30 minTillagning5 minTotalt35 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Det här är en underbart god förrätt att bjuda på när du har besök. Om du ändå ska grilla något till huvudrätt så kan du slänga på lite scampi innan på grillen.

Serverar du det tillsammans med en god aioli, då har du ett bra LCHF-recept till förrätt.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 400 g Scampi (rå)
 15 g Vitlök
 2 msk Olja
 1 st Lime
 0,5 tsk Salt

 

Gör så här:

1

Skala scampin när den är rå. Lägg i en bunke.

3

Pressa vitlöken och riv skalet av limen. Det är bara det yttersta gröna du skall ha på skalet. Pressa saften ur limen.

5

Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med scampin och låt stå 20-30 minuter.

7

Grilla på hög värme någon minut på varje sida. Servera direkt!

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Scampi (rå)
 15 g Vitlök
 2 msk Olja
 1 st Lime
 0,5 tsk Salt

Instruktioner

1

Skala scampin när den är rå. Lägg i en bunke.

3

Pressa vitlöken och riv skalet av limen. Det är bara det yttersta gröna du skall ha på skalet. Pressa saften ur limen.

5

Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med scampin och låt stå 20-30 minuter.

7

Grilla på hög värme någon minut på varje sida. Servera direkt!

Het limescampi
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida