Det här är en underbart god förrätt att bjuda på när du har besök. Om du ändå ska grilla något till huvudrätt så kan du slänga på lite scampi innan på grillen.
Serverar du det tillsammans med en god aioli, då har du ett bra LCHF-recept till förrätt.
Skala scampin när den är rå. Lägg i en bunke.
Pressa vitlöken och riv skalet av limen. Det är bara det yttersta gröna du skall ha på skalet. Pressa saften ur limen.
Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med scampin och låt stå 20-30 minuter.
Grilla på hög värme någon minut på varje sida. Servera direkt!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skala scampin när den är rå. Lägg i en bunke.
Pressa vitlöken och riv skalet av limen. Det är bara det yttersta gröna du skall ha på skalet. Pressa saften ur limen.
Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med scampin och låt stå 20-30 minuter.
Grilla på hög värme någon minut på varje sida. Servera direkt!