Om du gillar färsbiffar med goda smaker och lite hetta, då ska du testa dessa heta ajvarbiffarna.
En riktigt god husmansrätt med en annan smaksättning än vanliga pannbiffar.
Heta ajvarbiffar med en krämig gräddsås till funkar lika bra till lunch som till en finare middag.
Vill man göra det ännu mer spännande, så kan man använda en del älgfärs.
Recept och bild: Peggy Dausch
Lägg tillbaks biffarna i såsen och servera från pannan.
Servera med en enkel sallad eller varför inte med ett gott blomkålsmos.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Lägg tillbaks biffarna i såsen och servera från pannan.
Servera med en enkel sallad eller varför inte med ett gott blomkålsmos.
Louella says:
Jättegott, även min kräsna 7åring tyckte om det och det är ett bra betyg. Ett tips är att dubbla såsen för det var lite sås till mängden kött.
Marianne Isaksson says:
Gjort enl recept men fick en blek sås var tvungen att ta ytterligare 1 dl ajvar
Jen_10 says:
Jättegott 😋 Den gör vi om.
Marianne Isaksson says:
Gjort enl recept men fick en blek sås var tvungen att ta ytterligare 1 dl ajvar. jag har inte skrivit detta förut som påstås!