Parmesan, cheddar, jalapeños och bacon i en salig blandning kan ju inte bli fel. Dessa heta jalapeño ostchips är ett supergott snacks att tugga på till fredagsmyset.
Du kan välja att ha inlagda jalapeños eller så skivar du färska chilifrukter själv och använder.
Recept och bild: Delish
Sätt ugnen på 190 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper.
Lägg ut högar med parmesanost. Cirka 1 msk per hög.
Fördela cheddarosten jämnt över högarna.
Placera en bit skivad jalapeño på osten.
Fördela baconet över högarna. Peppra lite och tryck till högarna lite med en stekspade eller liknande.
Ställ in i ugnen cirka 12 minuter tills de är gyllene och fina. Ta ut och låt svalna.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 190 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper.
Lägg ut högar med parmesanost. Cirka 1 msk per hög.
Fördela cheddarosten jämnt över högarna.
Placera en bit skivad jalapeño på osten.
Fördela baconet över högarna. Peppra lite och tryck till högarna lite med en stekspade eller liknande.
Ställ in i ugnen cirka 12 minuter tills de är gyllene och fina. Ta ut och låt svalna.