Heta räkor med chiliflakes, vitlök och persilja är en fantastiskt god rätt som du kan använda som förrätt, tapas eller kanske på en god buffé.
Jag använde Argentinska rödräkor som är rejält stora så jag klippte dom mitten. Till det blev det en enkel parmesankräm eller om man vill en aioli.
Om du är sugen på en mer klassisk förrätt med räkor, så måste du testa på detta receptet på räkcocktail.
Rör snabbt ner persilja, chiliflakes, räkor och kryddor.
Vänd bara runt allt så att räkorna hinner bli varma.
Ta upp och servera direkt.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Rör snabbt ner persilja, chiliflakes, räkor och kryddor.
Vänd bara runt allt så att räkorna hinner bli varma.
Ta upp och servera direkt.