Heta räkor med chiliflakes, vitlök och persilja

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Heta räkor med chiliflakes, vitlök och persilja är en fantastiskt god rätt som du kan använda som förrätt, tapas eller kanske på en god buffé.…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Heta räkor med chiliflakes, vitlök och persilja

LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck

Profilbild för LasseSkapareLasse
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

Heta räkor med chiliflakes, vitlök och persilja är en fantastiskt god rätt som du kan använda som förrätt, tapas eller kanske på en god buffé.

Jag använde Argentinska rödräkor som är rejält stora så jag klippte dom mitten. Till det blev det en enkel parmesankräm eller om man vill en aioli.

ANNONS

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 2 deciliter Räkor
 3 st tunt skivad vitlök
 1 msk chiliflakes
 ½ dl persilja, hackad
 1 nypa salt
 1 nypa svartpeppar
 2 msk smör
ANNONS

 

Gör så här:

1

Stek vitlök i smör.

2

Rör snabbt ner persilja, chiliflakes, räkor och kryddor.

3

Vänd bara runt allt så att räkorna hinner bli varma.

4

Ta upp och servera direkt.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 deciliter Räkor
 3 st tunt skivad vitlök
 1 msk chiliflakes
 ½ dl persilja, hackad
 1 nypa salt
 1 nypa svartpeppar
 2 msk smör

Instruktioner

1

Stek vitlök i smör.

2

Rör snabbt ner persilja, chiliflakes, räkor och kryddor.

3

Vänd bara runt allt så att räkorna hinner bli varma.

4

Ta upp och servera direkt.

Heta räkor med chiliflakes, vitlök och persilja
ANNONS

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida