Grillad lax på en bädd av mixsallad och fetaost
0
Innehåll
Grillad lax på en bädd av mixsallad och fetaost
Total tid: 45 minuter
Portioner: 4
Ingredienser
- 4 st Laxfile
- 1.5 msk Tomatpure
- 1 st Vitlöksklyfta(pressad)
- 0.5 st Röd Chili
- 1 st Rödlök(Tunt skuren i halvmånar)
- 1 st Gul Paprika
- 250 g Cocktailtomater(delade)
- 125 g Fetaost
- 2 msk Vitvinsvinäger
- 1 st Valfri Mixsallad
- salt
- Svarpeppar
Instruktioner
- Börja med salladen, ta fram en skål och mixa salladen med tomaterna och rödlöken, tärna fetaosten och tillsätt i skålen. Vänd försiktigt i rapsoljan samt vinäger. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Tänd grillen
- När grillen fått fin glöd lägg på laxen med skinnsidan neråt, sätt på ett lock och låt den vara i ca 8 minuter. Servera med salladen som grund och toppa med laxen. Smaklig måltid
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!