En kryddig mejerifri indisk sås (utom smöret) med autentiska indiska smaker till t.ex kyckling.
Recept och bild är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Fräs ihop kryddorna i smör några minuter
Tillsätt kokosgrädde, lime, ingefära, spenat och eventuellt kardemumma.
Puttra tills såsen börjar tjockna
Tillsätt valbart protein i såsen och låt puttra några minuter.
Servera med t.ex blomkålsris och sallad.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Fräs ihop kryddorna i smör några minuter
Tillsätt kokosgrädde, lime, ingefära, spenat och eventuellt kardemumma.
Puttra tills såsen börjar tjockna
Tillsätt valbart protein i såsen och låt puttra några minuter.
Servera med t.ex blomkålsris och sallad.