Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Italiensk salladskrydda (utan socker)

5 av 2 röster
Italiensk salladskrydda (utan socker)

Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.

Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.

Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.

Receptkälla: Kokaihop

Total tid: 8 minuter
Portioner: 10
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.
  • Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg