Hoppa till innehåll
Open navigation

Italiensk salladskrydda (utan socker)

5 av 2 röster
Sparat av: st
Italiensk salladskrydda (utan socker)

Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.

Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.

Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.

Receptkälla: Kokaihop

Total tid: 8 minuter
Portioner: 10
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.
  • Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg