Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.
Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.
Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.
Receptkälla: Kokaihop
Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.
Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.
Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.