Italiensk salladskrydda (utan socker)

2
Innehåll
Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.
Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.
Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.
Receptkälla: Kokaihop
Total tid:
8 minuter
Portioner: 10
Ingredienser
- 3 msk basilika (Torkad)
- 3 msk oregano (Torkad)
- 3 msk persilja (Torkad)
- 1 msk vitlökspulver
- 1 msk lökpulver
- 1 tsk timjan (Torkad)
- 1 tsk rosmarin (Torkad)
- 1 krm nymalen svartpeppar
- 1 krm chiliflakes
Instruktioner
- Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.
- Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!