Italiensk salladskrydda (utan socker)

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 2 röster - Betygsätt

Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Italiensk salladskrydda (utan socker)
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse3 minTillagning5 minTotalt8 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.

Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.

Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.

Receptkälla: Kokaihop

 

Ingredienser

Mängd10 Portioner
 3 msk Basilika (Torkad)
 3 msk Persilja (Torkad)
 1 msk Lökpulver
 1 tsk Timjan (Torkad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 1 krm Chiliflakes

 

Gör så här:

1

Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.

2

Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 msk Basilika (Torkad)
 3 msk Persilja (Torkad)
 1 msk Lökpulver
 1 tsk Timjan (Torkad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 1 krm Chiliflakes

Instruktioner

1

Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.

2

Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.

Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida