Jills glutenfria sesamfrallor

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Jills glutenfria sesamfrallor är försvinnande goda. Påminner lite om scones i konsistensen och är snabba att göra. Kräver inte så mycket jobb utan en halvtimme…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Jills glutenfria sesamfrallor
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Jills glutenfria sesamfrallor är försvinnande goda. Påminner lite om scones i konsistensen och är snabba att göra. Kräver inte så mycket jobb utan en halvtimme ungefär sen har du goda frallor att mumsa på.

Varje fralla innehåller cirka 4 gram kolhydrater.

Recept och bild: Jillsmat

Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.

Kategori

 

Ingredienser

Mängd6 Portioner
 3 Ägg
 1 dl Grädde 40%
 0,5 dl Fibrex
 0,75 tsk Salt
 0,5 dl Sesamfrön till garnering

 

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180 grader.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke, utom sesamfröna till garneringen.

5

Vispa ihop ägg och grädde i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda ihop.

7

Klicka ut sex bollar på en plåt med bakplåtspapper.

9

Strössla lite sesamfrön över eller andra frön om du vill det. Tryck till dem lite så att fröna fastnar och bollarna blir lite plattare.

11

Ställ in i mitten av ugnen och grädda 15-20 minuter.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Ägg
 1 dl Grädde 40%
 0,5 dl Fibrex
 0,75 tsk Salt
 0,5 dl Sesamfrön till garnering

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 grader.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke, utom sesamfröna till garneringen.

5

Vispa ihop ägg och grädde i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda ihop.

7

Klicka ut sex bollar på en plåt med bakplåtspapper.

9

Strössla lite sesamfrön över eller andra frön om du vill det. Tryck till dem lite så att fröna fastnar och bollarna blir lite plattare.

11

Ställ in i mitten av ugnen och grädda 15-20 minuter.

Jills glutenfria sesamfrallor
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida