Jills glutenfria sesamfrallor är försvinnande goda. Påminner lite om scones i konsistensen och är snabba att göra. Kräver inte så mycket jobb utan en halvtimme ungefär sen har du goda frallor att mumsa på.
Varje fralla innehåller cirka 4 gram kolhydrater.
Recept och bild: Jillsmat
Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.
Sätt ugnen på 180 grader.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke, utom sesamfröna till garneringen.
Klicka ut sex bollar på en plåt med bakplåtspapper.
Strössla lite sesamfrön över eller andra frön om du vill det. Tryck till dem lite så att fröna fastnar och bollarna blir lite plattare.
Ställ in i mitten av ugnen och grädda 15-20 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 grader.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke, utom sesamfröna till garneringen.
Klicka ut sex bollar på en plåt med bakplåtspapper.
Strössla lite sesamfrön över eller andra frön om du vill det. Tryck till dem lite så att fröna fastnar och bollarna blir lite plattare.
Ställ in i mitten av ugnen och grädda 15-20 minuter.