Hoppa till innehåll
Open navigation

Jills glutenfria sesamfrallor

Inga röster än
Sparat av: st
Jills glutenfria sesamfrallor

Jills glutenfria sesamfrallor är försvinnande goda. Påminner lite om scones i konsistensen och är snabba att göra. Kräver inte så mycket jobb utan en halvtimme ungefär sen har du goda frallor att mumsa på.

Varje fralla innehåller cirka 4 gram kolhydrater.

Recept och bild: Jillsmat

Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.

Total tid: 25 minuter
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke, utom sesamfröna till garneringen.
  • Vispa ihop ägg och grädde i en bunke. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda ihop.
  • Klicka ut sex bollar på en plåt med bakplåtspapper.
  • Strössla lite sesamfrön över eller andra frön om du vill det. Tryck till dem lite så att fröna fastnar och bollarna blir lite plattare.
  • Ställ in i mitten av ugnen och grädda 15-20 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg