Är du en cheddardippälskare och bara måste ha det till tacosen eller för att dippa annat gott i på helgen?
Köper du färdig cheddardipp? Gör inte det, den innehåller så otroligt mycket tillsatser. Det är superenkelt att göra egen supergod dipp.
Jills heta cheddardipp svänger du ihop snabbare än du hinner gå ner till affären och köpa färdig dipp och det smakar så mycket bättre!
Recept och bild: Jills Mat
Hacka lök och vitlök riktigt fint. Fräs det i lite olja tills det är mjukt.
Blanda ner övriga ingredienser i kastrullen och sänk värmen på plattan. Rör om tills osten har smält och du har fått en fin jämn dipp. Det får absolut inte koka!
Häll upp i skål och dippa på!
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka lök och vitlök riktigt fint. Fräs det i lite olja tills det är mjukt.
Blanda ner övriga ingredienser i kastrullen och sänk värmen på plattan. Rör om tills osten har smält och du har fått en fin jämn dipp. Det får absolut inte koka!
Häll upp i skål och dippa på!