Det här är ett härligt och gott LCHF-recept på vallmofrallor från Jills mat.
Riktigt vackra och enkla frallor som inte blir lika kompakta som andra LCHF-frallor.
Recept och bild: Jill Wallentin
Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ner de övriga ingredienserna blanda ihop dem till en jämn smet.
Låt smeten stå och vila 5-10 minuter så att det blir en mer fast deg av det.
Rulla till 6 lika stora bollar och placera på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strössla över lite vallmofrön och ställ in i ugnen.
Grädda i cirka 15-20 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ner de övriga ingredienserna blanda ihop dem till en jämn smet.
Låt smeten stå och vila 5-10 minuter så att det blir en mer fast deg av det.
Rulla till 6 lika stora bollar och placera på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strössla över lite vallmofrön och ställ in i ugnen.
Grädda i cirka 15-20 minuter.