Jills vallmofrallor
1
Innehåll
Det här är ett härligt och gott LCHF-recept på vallmofrallor från Jills mat.
Riktigt vackra och enkla frallor som inte blir lika kompakta som andra LCHF-frallor.
Recept och bild: Jill Wallentin
Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.
Total tid:
30 minuter
Portioner: 6
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Blanda ner de övriga ingredienserna blanda ihop dem till en jämn smet.
- Låt smeten stå och vila 5-10 minuter så att det blir en mer fast deg av det.
- Rulla till 6 lika stora bollar och placera på en bakplåtspappersklädd plåt.
- Strössla över lite vallmofrön och ställ in i ugnen.
- Grädda i cirka 15-20 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Hej.
Bakade dina bullar, undrar om det ska vara att dom känns tunga när dom är klara?
De flesta lchf-bröd blir rätt tunga och kompakta… så ja, det kan nog stämma.