Denna goda lättbakade jordgubb- och blåbärspaj är busenkel att baka och går dessutom snabbt att tillaga.
Servera med en riktigt enkel och god vaniljsås.
Tina blåbär och häll av vätskan. Rör i sukrin melis och skiva jordgubbarna.
Lägg bären i en ugnsfast form.
Kör alla torra ingredienserna i en matberedare och tillsätt lite smör i taget.
Strö på smulorna över bären.
In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
Serveras med vaniljsås eller en klick glass.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Tina blåbär och häll av vätskan. Rör i sukrin melis och skiva jordgubbarna.
Lägg bären i en ugnsfast form.
Kör alla torra ingredienserna i en matberedare och tillsätt lite smör i taget.
Strö på smulorna över bären.
In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
Serveras med vaniljsås eller en klick glass.