Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Jordgubb- & blåbärspaj

5 av 1 röst
Jordgubb- & blåbärspaj

Denna goda lättbakade jordgubb- och blåbärspaj är busenkel att baka och går dessutom snabbt att tillaga.

Servera med en riktigt enkel och god vaniljsås.

Jordgubb- & blåbärspaj | LCHF-arkivet
Total tid: 30 minuter
Portioner: 4
Författare: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Tina blåbär och häll av vätskan. Rör i sukrin melis och skiva jordgubbarna.
  • Lägg bären i en ugnsfast form.
  • Kör alla torra ingredienserna i en matberedare och tillsätt lite smör i taget.
  • Strö på smulorna över bären. In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
    Jordgubb&blåbärspaj
  • Serveras med vaniljsås eller en klick glass.
    Jordgubb&blåbärspaj
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg