Jordgubb- & blåbärspaj

star iconstar iconstar iconstar iconstar icon 1 röster - Betygsätt

Denna goda lättbakade jordgubb- och blåbärspaj är busenkel att baka och går dessutom snabbt att tillaga. Servera med en riktigt enkel och god vaniljsås.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Jordgubb&blåbärspaj
ANNONS
Profilbild för @sockerfrittsaklartSkapare@sockerfrittsaklartFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Denna goda lättbakade jordgubb- och blåbärspaj är busenkel att baka och går dessutom snabbt att tillaga.

Servera med en riktigt enkel och god vaniljsås.

Jordgubb- & blåbärspaj | LCHF-arkivet

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 deciliter Frysta blåbär
 1 dl Färska jordgubbar
 2 msk Sukrin melis
 2 msk Kokosmjöl
 2 msk Sukrin gold
 1 tsk Kardemumma
 50 g Smör

 

Gör så här:

1

Tina blåbär och häll av vätskan. Rör i sukrin melis och skiva jordgubbarna.

2

Lägg bären i en ugnsfast form.

3

Kör alla torra ingredienserna i en matberedare och tillsätt lite smör i taget.

4

Strö på smulorna över bären.
In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.

Jordgubb&blåbärspaj

5

Serveras med vaniljsås eller en klick glass.

Jordgubb&blåbärspaj

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 deciliter Frysta blåbär
 1 dl Färska jordgubbar
 2 msk Sukrin melis
 2 msk Kokosmjöl
 2 msk Sukrin gold
 1 tsk Kardemumma
 50 g Smör

Instruktioner

1

Tina blåbär och häll av vätskan. Rör i sukrin melis och skiva jordgubbarna.

2

Lägg bären i en ugnsfast form.

3

Kör alla torra ingredienserna i en matberedare och tillsätt lite smör i taget.

4

Strö på smulorna över bären.
In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.

Jordgubb&blåbärspaj

5

Serveras med vaniljsås eller en klick glass.

Jordgubb&blåbärspaj

Jordgubb- & blåbärspaj
Profilbild för @sockerfrittsaklart

Recept av: @sockerfrittsaklart

Hobbybagare, inspiratör och glädjespridare. Jag gör det på mitt sätt 💕 Lchf Ketovänligt Sockerfritt Glutenfritt Alkoholfritt Hälsosam livsstil

Visa alla recept från @sockerfrittsaklart Hemsida https://www.instagram.com/sockerfrittsaklart/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida