Beskrivning - Information
Jag tänkte att det måste gå att göra lite goda tryfflar som har julsmak och skapade dessa jultryfflar med lite mandelsmör och pepparkakskrydda.
Använd högklassig choklad som är minst 70%.
Mandelsmör kan du beställa här: Beställ mandelsmör
Det går bra att byta ut mandelsmöret mot vanligt smör med om man inte har mandelsmör hemma.
Receptet ger cirka 10 stora tryfflar.
LCHF-arkivet TV: Klipp om mat & dryck
Ingredienser
Gör så här:
Blanda alla ingredienser utom kanelen i en kastrull..
Värm upp det hela på svag värme under omrörning tills det att du har fått en jämn och fin smet.
Ställ in smeten i kylen ett par timmar så att den får stelna till ordentligt.
Ta ut och gör bollar av smeten och rulla bollarna i lite kanel.
Förvara i kylskåp i en burk/låda.
Galleri
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla ingredienser utom kanelen i en kastrull..
Värm upp det hela på svag värme under omrörning tills det att du har fått en jämn och fin smet.
Ställ in smeten i kylen ett par timmar så att den får stelna till ordentligt.
Ta ut och gör bollar av smeten och rulla bollarna i lite kanel.
Förvara i kylskåp i en burk/låda.