Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kall basilikasås

3,67 av 3 röster
Kall basilikasås
Detta är en kall basilikasås som passar helt perfekt till både kött och fisk eller bara som en god sås till en sommarbuffé.En otroligt enkel och god basilikasås med få ingredienser men väldigt smakfulla komponenter som kommer att höja vilken maträtt som helst.Recept och bild har jag fått av Ann Engberg.
Total tid: 5 minuter
Portioner: 4
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Mixa ihop alla ingredienserna med en stavmixer eller i en matberedare.Har du inte någondera så kan du hacka basilikan för hand.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Låt gärna såsen stå kallt en timme innan servering för att dra ur alla goda smaker.
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg