Hoppa till innehåll
Open navigation

Kall basilikasås

3,67 av 3 röster
Sparat av: st
Kall basilikasås
Detta är en kall basilikasås som passar helt perfekt till både kött och fisk eller bara som en god sås till en sommarbuffé.En otroligt enkel och god basilikasås med få ingredienser men väldigt smakfulla komponenter som kommer att höja vilken maträtt som helst.Recept och bild har jag fått av Ann Engberg.
Total tid: 5 minuter
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Mixa ihop alla ingredienserna med en stavmixer eller i en matberedare.Har du inte någondera så kan du hacka basilikan för hand.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Låt gärna såsen stå kallt en timme innan servering för att dra ur alla goda smaker.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg