En kall myntasås som man har gjort på en stor knippe färsk mynta, det är supergott till grillat.
Ha det till grillad kyckling, lax eller fläskkött. Passar även superbra om du har lite starkare kryddning på köttet/fisken då såsen i sig är syrlig och bryter av hettan bra.
Gör gärna din egen majonnäs med, då blir det absolut godast.
Blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt en timme minst.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt en timme minst.