Kall myntasås

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

En kall myntasås som man har gjort på en stor knippe färsk mynta, det är supergott till grillat. Ha det till grillad kyckling, lax eller…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Kall myntasås
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En kall myntasås som man har gjort på en stor knippe färsk mynta, det är supergott till grillat.

Ha det till grillad kyckling, lax eller fläskkött. Passar även superbra om du har lite starkare kryddning på köttet/fisken då såsen i sig är syrlig och bryter av hettan bra.

Gör gärna din egen majonnäs med, då blir det absolut godast.

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 2 dl Turkisk yoghurt
 4 msk Majonnäs
 2 Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 1 dl Mynta, hackad (färsk)
 1 nypa Salt & peppar

 

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt en timme minst.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 dl Turkisk yoghurt
 4 msk Majonnäs
 2 Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 1 dl Mynta, hackad (färsk)
 1 nypa Salt & peppar

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt en timme minst.

Kall myntasås
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida