Hoppa till innehåll
Open navigation

Kall senapssås

3,75 av 4 röster
Sparat av: st
Kall senapssås
En kall senapssås som denna kan knappast bli så mycket lättare. Otroligt få ingredienser och på under fem minuter så har du svängt ihop en kall senapssås som passar till både fisk och kött.När jag gjorde denna så skulle jag ha den till en varmrökt lax, vilket blev otroligt gott. Men, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att den funkar toppen till lite korv, eller varför inte bara till en ugnsstekt kycklingfilé?
3,75 av 4 röster
Sparat av: st
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser i en skål.
  • Smaka av med salt och peppar.Tänk på att vara försiktig med saltet då senapen i sig är lite salt.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg