Kall senapssås

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 7 röster - Betygsätt

En kall senapssås som denna kan knappast bli så mycket lättare. Otroligt få ingredienser och på under fem minuter så har du svängt ihop en…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
kall senapssas Kall senapssås
ANNONS
Profilbild för LCHF-arkivetSkapareLCHF-arkivetFörberedelse3 minTillagning2 minTotalt5 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem. ~

Beskrivning - Information

En kall senapssås som denna kan knappast bli så mycket lättare. Otroligt få ingredienser och på under fem minuter så har du svängt ihop en kall senapssås som passar till både fisk och kött.

När jag gjorde denna så skulle jag ha den till en varmrökt lax, vilket blev otroligt gott. Men, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att den funkar toppen till lite korv, eller varför inte bara till en ugnsstekt kycklingfilé?

 

Ingredienser

Mängd1 Portion
 2 deciliter SmetanaEller crème fraiche.
 0,50 dl Majonnäs
 3 msk Dijonsenap
 1 msk Pressad citron
 SaltEfter smak.

 

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser i en skål.

2

Smaka av med salt och peppar.

Tänk på att vara försiktig med saltet då senapen i sig är lite salt.

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 7

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 deciliter SmetanaEller crème fraiche.
 0,50 dl Majonnäs
 3 msk Dijonsenap
 1 msk Pressad citron
 SaltEfter smak.

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser i en skål.

2

Smaka av med salt och peppar.

Tänk på att vara försiktig med saltet då senapen i sig är lite salt.

Kall senapssås
Profilbild för LCHF-arkivet

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida