Kålraggmunk är ett riktigt bra alternativ till vanliga raggmunkar, men dessa är helt anpassade för dig som äter lchf eller keto.
Enkel och billig vardagsmat, men ack så gott! Rätten har en diskret smak av vitkål, i det här fallet mycket lik potatis.
Vill du göra egen lingonsylt, så tycker jag att du ska testa på mitt goda recept på sockerfri lingonsylt.
Strimla vitkål och lök fint. Det går lättast om du använder en mandolin.
Blanda ihop alla ingredienser och knåda blandningen ordentligt.
Stek i rikligt med smör på medelhög värme, 4-5min på varje sida så att allt mjuknar.
Stek bacon. Enklast är att tillaga bacon i ugn.
Servera raggmunken med bacon, lingon och gärna lite grillkrydda.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Strimla vitkål och lök fint. Det går lättast om du använder en mandolin.
Blanda ihop alla ingredienser och knåda blandningen ordentligt.
Stek i rikligt med smör på medelhög värme, 4-5min på varje sida så att allt mjuknar.
Stek bacon. Enklast är att tillaga bacon i ugn.
Servera raggmunken med bacon, lingon och gärna lite grillkrydda.