Dessa kanel & mandelkakor är en utsökt liten spröd kaka som dessutom är superlätt att baka. Helt perfekt kaka för dig som äter lchf eller keto och vill kunna bjuda på nån liten kaka till kaffet.
Blanda samman alla ingredienserna
Forma degen till en korv
Skär ut valfri form
Blanda ihop ingredienserna till strösslet och doppa kakorna i detta.
In i ugnen på 180 grader i ca 15 minuter
Låt svalna helt
Dom hårdnar när kakan når rumstemperatur
Förvaras i en plåtburk.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda samman alla ingredienserna
Forma degen till en korv
Skär ut valfri form
Blanda ihop ingredienserna till strösslet och doppa kakorna i detta.
In i ugnen på 180 grader i ca 15 minuter
Låt svalna helt
Dom hårdnar när kakan når rumstemperatur
Förvaras i en plåtburk.
Marina says:
Bakade dem idag. Grymt goda!
Gunnar Enequist says:
Fin smak, men mina blir inte spröda. Jag skullehärna ha dem sådana, eller ändå heller lite “knalliga,”. Hur pstadkommer man det?