Med en bit kassler över i frysen så ville jag göra något enkelt och gott, som var lite allt i ett och det fick bli den här kasslerpannan.
Resultatet blev fantastiskt gott och det räckte och blev över till några matlådor med.
Denna rätt kan man ju göra med olika sorters kött om man vill.
Sätt ugnen på 200 grader.
Strimla kasslern fint.
Skär grönsakerna i bitar. Gör inte för stora bitar då de ska gå klart helt i ugnen.
Blanda ihop kassler och grönsaker i en ugnsfast form.
Häll såsen över kassler och grönsaker.
Blanda ihop allt så såsen fördelar sig överallt.
Ställ in i ugnen och grädda den i 20 minuter.
Ta ut den och strö över den rivna osten och fördela mozzarellan i bitar över.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter till. Känn på grönsakerna så att de är genomkokta.
Ta ut och låt den stå några minuter innan du serverar.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Strimla kasslern fint.
Skär grönsakerna i bitar. Gör inte för stora bitar då de ska gå klart helt i ugnen.
Blanda ihop kassler och grönsaker i en ugnsfast form.
Häll såsen över kassler och grönsaker.
Blanda ihop allt så såsen fördelar sig överallt.
Ställ in i ugnen och grädda den i 20 minuter.
Ta ut den och strö över den rivna osten och fördela mozzarellan i bitar över.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter till. Känn på grönsakerna så att de är genomkokta.
Ta ut och låt den stå några minuter innan du serverar.