Kasslerpanna

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 16 röster - Betygsätt

Med en bit kassler över i frysen så ville jag göra något enkelt och gott, som var lite allt i ett och det fick bli…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Kasslerpanna
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning40 minTotalt55 min

Beskrivning - Information

Med en bit kassler över i frysen så ville jag göra något enkelt och gott, som var lite allt i ett och det fick bli den här kasslerpannan.
Resultatet blev fantastiskt gott och det räckte och blev över till några matlådor med.
Denna rätt kan man ju göra med olika sorters kött om man vill.

Kategori,
ANNONS

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 300 g Kassler
 50 g Purjolök
 250 g Blomkål
 250 g Broccoli
 1 dl Oliver
 400 g Finkrossade tomater
 1 msk Vitlökspulver
 2 msk Kalvfond
 2 deciliter Smetana
 2 tsk Oregano
 1 tsk Srirachasås
 Nymalen svartpeppar
 2 deciliter Riven ost
 125 g Mozzarellaost
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Strimla kasslern fint.

3

Skär grönsakerna i bitar. Gör inte för stora bitar då de ska gå klart helt i ugnen.

4

Blanda ihop kassler och grönsaker i en ugnsfast form.

5

Blanda ihop tomater, smetana, kalvfond, vitlök, oregano, sriracha och lite peppar i en bunke.

6

Häll såsen över kassler och grönsaker.
Blanda ihop allt så såsen fördelar sig överallt.

Kasslerpanna

7

Ställ in i ugnen och grädda den i 20 minuter.

8

Ta ut den och strö över den rivna osten och fördela mozzarellan i bitar över.

Kasslerpanna

9

Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter till. Känn på grönsakerna så att de är genomkokta.

10

Ta ut och låt den stå några minuter innan du serverar.

Kasslerpanna

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.3 / 5. Antal röster: 16

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 300 g Kassler
 50 g Purjolök
 250 g Blomkål
 250 g Broccoli
 1 dl Oliver
 400 g Finkrossade tomater
 1 msk Vitlökspulver
 2 msk Kalvfond
 2 deciliter Smetana
 2 tsk Oregano
 1 tsk Srirachasås
 Nymalen svartpeppar
 2 deciliter Riven ost
 125 g Mozzarellaost

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Strimla kasslern fint.

3

Skär grönsakerna i bitar. Gör inte för stora bitar då de ska gå klart helt i ugnen.

4

Blanda ihop kassler och grönsaker i en ugnsfast form.

5

Blanda ihop tomater, smetana, kalvfond, vitlök, oregano, sriracha och lite peppar i en bunke.

6

Häll såsen över kassler och grönsaker.
Blanda ihop allt så såsen fördelar sig överallt.

Kasslerpanna

7

Ställ in i ugnen och grädda den i 20 minuter.

8

Ta ut den och strö över den rivna osten och fördela mozzarellan i bitar över.

Kasslerpanna

9

Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter till. Känn på grönsakerna så att de är genomkokta.

10

Ta ut och låt den stå några minuter innan du serverar.

Kasslerpanna

Kasslerpanna

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida