Hoppa till innehåll
Open navigation

Kasslerpanna

4,23 av 18 röster
Sparat av: st
Kasslerpanna
Med en bit kassler över i frysen så ville jag göra något enkelt och gott, som var lite allt i ett och det fick bli den här kasslerpannan. Resultatet blev fantastiskt gott och det räckte och blev över till några matlådor med. Denna rätt kan man ju göra med olika sorters kött om man vill.
4,23 av 18 röster
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Strimla kasslern fint.
  • Skär grönsakerna i bitar. Gör inte för stora bitar då de ska gå klart helt i ugnen.
  • Blanda ihop kassler och grönsaker i en ugnsfast form.
  • Blanda ihop tomater, smetana, kalvfond, vitlök, oregano, sriracha och lite peppar i en bunke.
  • Häll såsen över kassler och grönsaker. Blanda ihop allt så såsen fördelar sig överallt.
    Kasslerpanna
  • Ställ in i ugnen och grädda den i 20 minuter.
  • Ta ut den och strö över den rivna osten och fördela mozzarellan i bitar över.
    Kasslerpanna
  • Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter till. Känn på grönsakerna så att de är genomkokta.
  • Ta ut och låt den stå några minuter innan du serverar.
    Kasslerpanna
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg