Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Keso, ägg och majonnäs

Inga röster än
Keso, ägg och majonnäs

Det här har jag i stort sett alltid med dig till jobbet istället för att äta en massa bröd och andra onyttigheter som mina kollegor har på sitt fika.

Ibland står jag mig lite för länge på det till och med, så att man inte känner sig speciellt hungrig till lunch, men det är ju bara positivt.

Tillsätt egna ingredienser… varför inte fetaost, rödlök, oliver.

Variationen är enormt stor och det är bara din egen fantasi som sätter stopp.

Nackdelen är ju att man måste ha en kyl till förvaring.

Total tid: 13 minuter
Portioner: 1
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Koka ägget och skala det.
  • Lägg alla ingredienser i en låda som du kan ta med dig till jobbet/skolan.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg