Keso, ägg och majonnäs

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Det här har jag i stort sett alltid med dig till jobbet istället för att äta en massa bröd och andra onyttigheter som mina kollegor…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Keso, ägg och majonnäs
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse10 minTillagning3 minTotalt13 min

Beskrivning - Information

Det här har jag i stort sett alltid med dig till jobbet istället för att äta en massa bröd och andra onyttigheter som mina kollegor har på sitt fika.

Ibland står jag mig lite för länge på det till och med, så att man inte känner sig speciellt hungrig till lunch, men det är ju bara positivt.

Tillsätt egna ingredienser... varför inte fetaost, rödlök, oliver.

Variationen är enormt stor och det är bara din egen fantasi som sätter stopp.

Nackdelen är ju att man måste ha en kyl till förvaring.

ANNONS

Ingredienser

Mängd1 Portion
 2 msk Majonnäs
 1 Ägg
 1 knivsudd Cayennepeppar
 1 krm Italiensk salladskrydda
 20 g Gurka
ANNONS

Gör så här:

1

Koka ägget och skala det.

2

Lägg alla ingredienser i en låda som du kan ta med dig till jobbet/skolan.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk Majonnäs
 1 Ägg
 1 knivsudd Cayennepeppar
 1 krm Italiensk salladskrydda
 20 g Gurka

Instruktioner

1

Koka ägget och skala det.

2

Lägg alla ingredienser i en låda som du kan ta med dig till jobbet/skolan.

Keso, ägg och majonnäs

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida