Kesobröd med hasselnötter och chiafrön
5
Innehåll
Detta är ett riktigt lättbakat och gott kesobröd med hasselnötter och chiafrön.
Det tar inte mycket mer än cirka 30 minuter att göra och funkar ju därför perfekt till frukost på helgen, för det är inte mycket som slår nybakat med massor av gott pålägg på under helgen.
Recept och bild: Alla goda ting
Total tid: 30 minuter
Portioner: 8
Ingredienser
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda ihop de torra ingredienserna.
- Blanda ihop äggsmet, de torra ingredienserna och kokosoljan. Rör ihop det till en jämn smet/deg.
- Lägg ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt/form. Platta ut den med fuktiga händer så den är cirka 1-1½ cm tjock.
- Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter.
- Ta ut och låt svalna. Skär sedan i cirka 6-8 bitar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!