Hoppa till innehåll
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kesobröd med hasselnötter och chiafrön

4,43 av 14 röster
Kesobröd med hasselnötter och chiafrön

Detta är ett riktigt lättbakat och gott kesobröd med hasselnötter och chiafrön.
Det tar inte mycket mer än cirka 30 minuter att göra och funkar ju därför perfekt till frukost på helgen, för det är inte mycket som slår nybakat med massor av gott pålägg på under helgen.

Recept och bild: Alla goda ting

Total tid: 30 minuter
Portioner: 8
Författare: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Blanda ihop äggsmet, de torra ingredienserna och kokosoljan. Rör ihop det till en jämn smet/deg.
  • Lägg ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt/form. Platta ut den med fuktiga händer så den är cirka 1-1½ cm tjock.
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter.
  • Ta ut och låt svalna. Skär sedan i cirka 6-8 bitar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,43 from 14 votes (14 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg