Kesobröd med hasselnötter och chiafrön

star iconstar iconstar iconstar iconstar empty icon 14 röster - Betygsätt

Detta är ett riktigt lättbakat och gott kesobröd med hasselnötter och chiafrön. Det tar inte mycket mer än cirka 30 minuter att göra och funkar…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Kesobröd med hasselnötter och chiafrön
72efd48ce9d45167c3ffe95f334cc4c7?s=96&d=mm&r=gSkapareLCHF-arkivetFörberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Beskrivning - Information

Detta är ett riktigt lättbakat och gott kesobröd med hasselnötter och chiafrön.
Det tar inte mycket mer än cirka 30 minuter att göra och funkar ju därför perfekt till frukost på helgen, för det är inte mycket som slår nybakat med massor av gott pålägg på under helgen.

Recept och bild: Alla goda ting

ANNONS

Ingredienser

Mängd8 Portioner
 3 Ägg
 125 g Keso
 5 msk Kokosmjöl
 2 msk Linfrön
 1 msk Fiberhusk
 2 msk Chiafrön
 3 tsk Bakpulver
 1 krm Salt
ANNONS

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna.

4

Blanda ihop äggsmet, de torra ingredienserna och kokosfettet.
Rör ihop det till en jämn smet/deg.

5

Lägg ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt/form.
Platta ut den med fuktiga händer så den är cirka 1-1½ cm tjock.

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter.

7

Ta ut och låt svalna.
Skär sedan i cirka 6-8 bitar.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.4 / 5. Antal röster: 14

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Ägg
 125 g Keso
 5 msk Kokosmjöl
 2 msk Linfrön
 1 msk Fiberhusk
 2 msk Chiafrön
 3 tsk Bakpulver
 1 krm Salt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna.

4

Blanda ihop äggsmet, de torra ingredienserna och kokosfettet.
Rör ihop det till en jämn smet/deg.

5

Lägg ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt/form.
Platta ut den med fuktiga händer så den är cirka 1-1½ cm tjock.

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter.

7

Ta ut och låt svalna.
Skär sedan i cirka 6-8 bitar.

Kesobröd med hasselnötter och chiafrön

Recept av: LCHF-arkivet

Grundare av LCHF-arkivet. Brandman och före detta kock. Gift och pappa till två barn. Äter LCHF för att hålla min IBS i schack.

Visa alla recept från LCHF-arkivet Hemsida https://www.lchfarkivet.se/
ANNONS

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida